Easterbridge

Forside : Produkter : Netværk : Kontakt

Easterbridges IT-relaterede netværk

Er medlem af følgende foreninger/organisationer:

FSF Europe, GNOME, IT-Pol, SSLUG, DKUUG, Dansk IT


FSF Europe

Free Software Foundation Europe (FSF Europe) støtter aktivt udviklingen af Fri Software og udviklingen af GNU-baserede systemmer som GNU/Linux.
Ved at fungere som et kompetencecenter for politikere, jurister og journalister arbejder FSF Europe også for at sikre den juridiske, politiske og sociale fremtid for Fri Software.

GNOME

GNOME projekter tilbyder to ting:
* GNOME skrivebordsmiljøet for slutbrugeren.
* GNOME udviklingsplatformen, et miljø til at bygge programmer som integrerer med GNOME skrivebordsmiljøet.

GNOME Foundation

GNOME Foundation arbejder på at fremme GNOME-projektet. Målet er at fremme en computer platform som alle brugere kan anvende og som helt og holdent er Fri Software. For at opnå dette mål koordinerer GNOME Foundation, GNOME udgivelserne og beslutter hvilke projekter der kan være en del af GNOME. Det er GNOME Foundation der er det officielle talerør for projektet, og som er ansvarlig for kommunikation med pressen og med komercielle og ikke-komercielle organisationer der er interesserede i GNOME software.

IT-Pol

IT-Politisk forening (IT-Pol) er et forum skabt med henblik på at skabe debat og opmærksomhed omkring vigtige samfundsmæssige, IT-relaterede spørgsmål, der tages op af nationale parlamenter og EU-, Rådet, Kommissionen og Europaparlamentet. Foreningen vil tage skridt til samarbejde mellem virksomheder, myndigheder, forskere og udviklere.

SSLUG

Skåne Sjælland Linux User Group (SSLUG) er en Linux-brugergruppe med ca. 5.800 internetmedlemmer. SSLUG's formål er at udbrede kendskabet til og brugen af det frie styresystem Linux. Linux er i dag et af verdens hurtigst voksende styresystemer. SSLUG er uafhængig af økonomiske interesser og medlemskab er gratis.

DKUUG

Danmarks Unix User Group (DKUUG) er en dansk IT-forening hvis formål er at udveksle information og erfaringer omkring åbne systemer og generelt den seneste viden indenfor operativsystemer, Internet, kommunikation samt udviklingsteknologier og -sprog.

Dansk IT

DANSK IT's vedtægtsbestemte formål er at udbrede kendskabet til informationsteknologien og dens anvendelse. At fremme anvendelsen af informationsteknologi til gavn for både samfundet og den enkelte bruger af teknologien, samt at samle it-brugere, it-professionelle og andre it-interesserede om disse opgaver.

Tilbage til forsiden »