Easterbridge

Forside : Produkter : Netværk : Kontakt

Om Anne Østergaard

Anne Østergaard er en aktiv deltager i det internationale samarbejde indenfor Fri- og Open Source Software, blandt andet ved at planlægge og deltage i de mange internationale konferencer - f.eks. arrangeret af EU landenes regeringer og institutioner.

Gennem dette arbejde har Anne Østergaard her i Norden været med til at sætte fokus på Fri- og Open Source Software og GNU/Linux, som i øjeblikket er det mest realistiske bud på en større åbning i markedet.

Anne Østergaard følger med interesse den strategiske udvikling på det informationsteknologiske område især i Norden og EU. Gennem indgående kendskab til lovgivningsprocesserne har hun de grundlæggende forudsætninger for at give et overblik over den aktuelle tilstand på IT-området. Det er denne kundskab Anne Østergaard fortolker og videregiver til de ansvarlige for den overordnede og langsigtede softwarestrategi i en organisation eller virksomhed.

Anne Østergaard:

Netværksarbejde, innovation og samfundsudvikling ligger Anne Østergaard stærkt på sinde, og netværkskolleger udtaler at hun er god til at dele informationer og videreformidle sin viden til de personer, der kan have gavn heraf.

"Det er min erfaring, at det er i de tværfaglige og tværkulturelle møder at nye ideer opstår," siger Anne Østergaard.