Easterbridge

Forside : Produkter : Netværk : Kontakt

Konferencer

Liste på vigtige konferencer indenfor Open Source Software i Europa

GUADEC

GUADEC er GNOME- udviklernes egen årlige konference hvor de mødes med deres brugere for at vise offentligheden og hinanden, hvad der er sket siden sidste år. Første gang var i Paris i 1999.- Det er spændende og udviklingen går hurtigt!

Libre Software Meeting

Libre Software Meeting Mondial, LSM er den længste årlige konference om brugen af Free Software i Frankrig afholt af ABUL. Det er Linux- brugergruppen og ikke mindst IT- universitetets lærerkræfter i Bordeaux, der står bag den praktiske gennemførelse af konferencen og vi hjælper alle til med at finde gode emner og talere.

LinuxForum

LinuxForum er Danmarks største årlige mødesplads for 500 danske og sydsvenske brugere af Fri- og Open Source Software og Unix. Blev afholdt første gang i 1998 under navnet "Linux 98" og i 1999 under navnet "Open Networks 99". År 2000 skiftede konferencen navn til "LinuxForum".

EU-kommisionen

Hvert efterår siden 1999 har EU- kommissionen på Kommissær Erkki Liikanens initiativ afhold et: "Information Society Technologies Event", IST- Event.
Disse events tiltrækker et meget stort antal beslutningstagere og udstillere. Der overrækkes blandt meget andet en pris: Den europæiske "IST Pris" for "most Innovative Information Society Technology". Der er 20 udpegede vinderprojekter hvoraf 3 også belønnes med penge.